Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Associació de Diabètics organitza una xerrada per parlar de la psicologia positiva

El proper 15 d’abril la delegació de l’Alt Penedès de l’Associació de Diabètics oferirà una xerrada per als seus socis i altre gent interessada en parlar sobre la psicologia positiva.

De fet, la psicòloga Anna Romeu, parlarà sota el títol de "Acceptem la malaltia amb psicologia positiva" a partir de les 7 de la tarda a la sala 1 de l’Escorxador.<br />"La psicologia positiva estudia diversos aspectes del ésser humà, emocions positives com la felicitat, l’alegria, l’amor i fortaleses com l’optimisme, creativitat, gratitud, saviesa o la resiliència". Així doncs, si es parla de psicologia positiva, seria com parlar de com enfortir les nostres habilitats i descobrir-ne de noves. <br />Es parlarà de la Resiliència, que es podria definir com la capacitat d’una persona o d’un grup de persones per seguir endavant en el futur tot i els esdeveniments desestabilitzadors, condicions de vida difícils o de traumes de vegades greus. S’aprofundirà en les estratègies d’afrontament de la diabetis, sobretot en aquells casos on hi ha un rebuig.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: