Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Aplec de Penyafel serveix per estrenar la restauració de la Mare de Déu de l’Ermita

Aquest dilluns tenia lloc la trentena edició de l’Aplec de Penyafel, una trobada que coincideix amb el dia de la mona i que serveix per a reunir a l’entorn de l’ermita més d’un centenar de persones, sobretot dels Monjos i d’Olèrdola.

De fet, l’ermita de Penyafel està situada en el límit entre els dos termes i l’aplec s’organitza a través de l’Ajuntament dels Monjos, la parròquia de Moja i l’Associació d’Amics de Penyafel.<br /><br />L’aplec era especial en aquesta trentena edició perquè s’estrenava la restauració de la Mare de Déu i dels bancs de l’ermita, uns treballs que han anat a càrrec de l’Associació d’Amics de Penyafel.<br /><br />L’aplec de Penyafel va comptar amb una participació similar a la dels altres anys, tot i que l’amenaça del mal temps va planar fins al darrer moment.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: