Diumenge, 24 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’activitat T’enCANTArà de L’Auditori de Barcelona arriba a Vilafranca, aquest any amb música gospel

Per quart any consecutiu, el Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca organitza el T’enCANTArà, una activitat participativa que permet gaudir de la interpretació musical col·lectiva a través del cant. Les persones que hi participin, cantaran, sentiran, escoltaran i assajaran per acabar participant en un concert en directe de música gospel a l’Auditori Municipal.

<p />

T’enCANTArà s’adreça a persones adultes i a famílies amb fills a partir de 8 anys. Per l’enfoc del treball, l’activitat és adequada tant per a les persones habituades a cantar com per a les que no ho estan. Aquest any 2009 tornarà a centrar-se en la música de gospel.<br />Hi ha dues parts ben diferenciades. La primera és d’assaig i de treball i només la podran fer les persones que s’hagin inscrit prèviament. És una experiència molt agradable que permet compartir, millorar conjuntament, aprendre i descobrir. S’assajaran les cançons de gospel que després s’interpretaran al concert. La direcció anirà a càrrec d’Elisenda Carrasco i Sònia Moreno.<br />La segona part de l’activitat és el concert, obert a tot el públic. Una actuació a l’Auditori Municipal amb una bona direcció i acompanyament instrumental i públic. <br />El T’enCANTArà es farà el diumenge 10 de maig a l’Auditori Municipal. Les persones inscrites hi assistiran a les 2/4 de 10 per als assajos. El concert de gospel, obert al públic, serà a partir de les 2/4 de 2 del migdia.

Les inscripcions ja es poden de fer al Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca, a l’Escorxador, de 9 del matí a 2 del migdia o de 5 a 9 del vespre, correu electrònic . La data límit per a inscriure-s’hi serà el dia 6 de maig o fins que s’esgotin les places. El preu per persona que vulgui participar d’aquesta activitat és de 5 euros. Les persones inscrites disposaran de 2 invitacions per al concert. El preu de l’entrada al concert, sense invitació, és de 3 euros.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: