Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La tercera trobada de colles castelleres del Penedès es farà a Vilafranca coincidint amb les Fires de Maig

Avui es presentava a l’Ajuntament de Vilafranca aquesta diada castellera que el proper 17 de maig a la plaça de la vila formarà part dels actes de les Fires de Maig.

En la presentació hi eren els representants de les dues colles vilafranquines, el president del Patronat de Comerç i Turisme de l’Ajuntament, i representants de la Plataforma per una Vegueria Pròpia.<br />Des de la Plataforma, Fèlix Simón comentava que en l’àmbit de la Vegueria hi ha 7 colles castelleres, i que dues iniciatives similars ja es van fer a finals dels anys 90. Ara feia temps que es plantejava aquesta iniciativa, que busca reforçar alguna diada ja existent als municipis de Vilafranca, Vilanova, Sitges, Igualada, Vendrell i Arboç; amb la presència de la resta de colles de l’àmbit de la Vegueria.

A banda d’aquesta trobada, se n’està preparant una altra de colles bastoneres, en aquesta ocasió organitzada per membres de JERC i la JNC, que compta també amb el suport de la Plataforma. Josep Faura, considerava que és una iniciativa interessant.

Pel que fa a la tercera trobada de colles castelleres del Penedès, àmbit vegueria, comptarà amb la participació dels Castellers i els Xicots de Vilafranca, Els Bordegassos de Vilanova, els Minyons de l’Arboç, la Jove de Sitges i els Nens del Vendrell. Es celebrarà el 17 de maig, a partir de les 12 del migdia a la plaça de la vila de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: