Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La rehabilitació de Cal Berger està força avançada

Aquesta primera fase consisteix en la rehabilitació de la coberta, la reparació i el pintat de les façanes, l’adequació de les instal·lacions i la millora dels finestrals i dels accessos a l’edifici.

Quan estigui acabada, les naus podran acollir un espai de magatzem i de conservació de Vinseum, ja que el museu necessita espai per situar-hi el seu fons degut a les importants obres de remodelació que té en curs.  

D’altra banda, una escola-taller per a joves aturats menors de 25 anys, que està funcionant des del juny, també podrà començar a treballar en la rehabilitació i adequació interior d’una de les naus de Cal Berger per destinar-la a equipament municipal per a joves. <br />Les naus de Cal Berger són un edifici d’estil modernista construït com a magatzem de vi l’any 1920, seguint un projecte de l’arquitecte Antoni Pons. El conjunt està catalogat com d’especial interès en el Pla Especial i Catàleg del Patrimoni Històric Artístic i Ambiental de Vilafranca.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: