Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La programació de RTV Vilafranca, més a prop

La programació de Ràdio i Televisió de Vilafranca es pot trobar des d’avui en format revista i de forma gratuïta.<br />

<br />Els forns de la vila disposen des d’aquest matí de la nova publicació de Ràdio i Televisió de Vilafranca, que conté tota la programació detallada. Aquesta publicació permet consultar en format paper els espais que emeten la ràdio i la televisió municipals a cada moment.<br />La publicació es repartirà cada setmana pels forns de la vila i allà es podrà agafar gratuïtament. L’objectiu és fer arribar a tothom amb la màxima facilitat la programació de la ràdio i de la tele. Ja abans s’havien fet fulletons puntuals però la programació era molt genèrica i el fet d’editar-los puntualment no permetia concretar els continguts. Ara, en ser setmanal, la concreció serà total. El director de Ràdio i Televisió de Vilafranca Josep Alsina comenta que era una demanda que s’havia de cobrir i que el resultat és una publicació pràctica i atractiva.<br /><br />La publicació es repartirà setmanalment pels forns i també per diversos equipaments municipals.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: