Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La metgessa Àngels Codina planteja els dubtes sobre la seguretat de la vacuna del virus del papiloma humà

Organitzada per la lliga per la llibertat de vacunació, la xerrada volia aclarir els dubtes i les pors sobre la universalització de la vacuna del virus del papiloma humà.

La metgessa Àngels Codina ha estat l’encarregada de conduir la xerrada remarcant que considerava que aquesta vacuna tenia moltes irregularitats, i que hi ha molts metges que no la veuen segura. Plantejava dubtes sobre la celeritat amb la qual ha estat autoritzada, i també amb el fet que la seva ràpida universalització, tot i estat poc provada, hagi coincidit amb la concessió del premi Nobel de medicina al seu investigador.
Codina explicava que la salut i la ciència estan esbiaixades per la influència de les empreses farmacèutiques.<br />En la xerrada, la metgessa apuntava també que no es pot considerar que la causa del càncer de coll de cèrvix sigui de manera única o principal el virus del papiloma humà. Destacava que hi havia altres alteracions que poden afavorir la seva aparició, com ara la higiene i la salut sexual.

En el decurs de la xerrada es va insistir també en la necessitat que els ciutadans assumeixin la responsabilitat de la seva salut, i que puguin tenir el màxim d’informació per tal de poder decidir.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: