Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Inici d’obres al carrer de la Palma i millores a l’illa de vianants del carrer Sant Joan de Vilafranca

Amb motiu de l’inici de les obres de millora de la xarxa d’aigua , prèvies a la urbanització del carrer de la Palma, a partir de dilluns dia 6 i durant tot el mes d’abril restarà tancat a la circulació el tram entre el carrer de Sant Joan i la rambla de Sant Francesc.

Per aquest motiu l’accés de vehicles en aquest tram serà o bé pel carrer de Sant Joan i la rambla de Sant Francesc depenent del tram on s’estigui treballant.<br />D’altra banda, des de dilluns dia 6 i fins al dijous dia 9 d’abril el carrer de Sant Joan restarà tancat entre les 8 del matí i les 6 de la tarda per millores a les pilones d’accés a l’illa de vianants des de la rambla de Nostra Senyora. S’habilitarà un pas provisional per la plaça de Llorens i Barba.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: