Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Gelida celebra una marató de sang, aquest dissabte

El Banc de Sang i Teixits organitza aquesta marató que se celebrarà d’11 del matí a 9 del vespre, al Saló d’Espectacles de la Unió del Casal Gelidenc.

Per amenitzar les donacions de sang, hi haurà diverses activitats: a les 12 del migdia actuarà la coral de la Coral Vallbardina i a dos quarts de 7 de la tarda ho faran les corals de l’Agrupació Coral Intimitat i del Cor Parroquial.  

Els donants tindran tota mena de facilitats: des de servei de ludoteca- guarderia gratuïta a càrrec de l’Esplai Mainada a un refrigeri atractiu i gratuït i a  més, es regalaran entrades per fer una visita amb guia al Castell de Gelida.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: