Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els vilafranquins continuen viatjant per Setmana Santa, tot i que a destinacions més properes

La Setmana Santa acostuma a ser una època en que s’aprofita per fer algun tipus de viatge. Fa uns anys, podia ser habitual fer una setmana sencera de vacances i fer algun viatge més llarg, però sembla que enguany la tendència és aprofitar els dies pròpiament festius i fer algun viatge a una destinació més propera.

Com explica el responsable de l’oficina de Halcon Viatges a Vilafranca, en els darrers mesos s’ha detectat un major interès per els viatges a mida, i amb recorreguts més curts per aquestes dates de Setmana Santa. Comentava també que s’ha de sortir més a buscar clients, però que tot i així la gent continua fent viatges.
De cara a l’estiu els paquets estrelles continuen sent els creuers, les canàries i el carib; tot i que per aquestes dates de setmana santa les destinacions més freqüents son a Europa, sobre tot Roma i costa daurada.

Des de Halcon Viatges reconeixen que la contractació de viatges ha baixat lleugerament en aquests mesos, però confien en que la gent continua volen aprofitar les vacances per viatjar. Explicaven que amb temps es poden trobar bones ofertes, i sobre tot si es busquen propostes a mida i sortint una mica dels paquets tancats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: