Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els instituts de Vilafranca estan en plenes jornades culturals

Aquest any, l’Oficina Tècnica de Joventut i els Instituts de Vilafranca han col·laborat per organitzar conjuntament unes jornades culturals amb un programa d’activitats extens i per a tots els gustos.

<br />
Les Jornades Culturals dels instituts són un espai de foment de la cultura entre els joves en el marc de l’institut. Els estudiants tenen la possibilitat d’inscriure’s a diversos tallers, des de joieria fins a hip hop, passant per manualitats o activitats esportives.<br />Aquest any, algunes de les activitats que ha organitzat l’Oficina Tècnica de Joventut als IES per les Jornades Culturals són un taller d’iniciació al cinema, dues sessions de Cinema al Kubrick, un taller de Hip Hop i diversos tallers artístics. Aquests tallers estan oberts als alumnes dels tres instituts que, ahir, per exemple, van poder veure al cinema Kubrick la pel·lícula Vals con Bashir, d’Ari Folman, sobre el conflicte palestino israelià i la guerra del Líban. La pel·lícula, d’animació i en versió original subtitulada, es va programar amb la col·laboració i assessorament de Cine Club Vilafranca.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: