Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El vi, el ball de bastons i la música protagonistes del primer festival que organitza Penedès+Cultura

Dissabte a la tarda tindrà lloc aquest primer festival Vegueria Penedès: Cultura i Vi, que organitza l’entitat Penedès+Cultura.

Serà a partir de les 7 de la tarda a la Plaça de Jaume I de Vilafranca quan s’iniciïn les activitats d’aquesta associació, que de fet serviran per la seva presentació. Des de Penedès+Cultura, Ramon Trias explica que volen treballar per potenciar la cultura i les persones de les quatre comarques que conformarien el Penedès.
Els eixos d’aquest primer festival seran la cultura vinícola, el folklore i la música. Així, es farà un tast de vins, una exhibició de colles bastoneres de Masquefa, Sitges, Vilafranca i Arboç; i una actuació de quatre grups musicals. A les 7 es farà el tast de vins a la Plaça Jaume I, a 2/4 de 8 començarà una exhibició de colles bastoneres a la plaça de la vila; i a la mitjanit el parc de Sant Julià acollirà el concert. Trias apuntava que és un primer festival, i que no descarten que puguin tenir continuïtat en els propers anys. En aquest cas, els beneficis que hi pugui haver es destinaran a la Plataforma per una vegueria pròpia, en pro de la Vegueria Penedès.

Tots els actes son oberts a la participació de tothom, i els preus del tast de vins seran populars. Tant les bodegues que participen, les colles de bastons i els grups que participen en el concert ho fan de manera altruista.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: