Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El regidor Josep Maria Figueras renunciarà al seu càrrec

El regidor Josep Maria Figueras renunciarà al seu càrrec i Raimon Gusi entrarà al seu lloc com a regidor de l’equip de govern.<br />

<br />Segons ha pogut saber la redacció de Ràdio i Televisió de Vilafranca, a través de fonts del mateix equip de govern, Josep Maria Figueras renunciarà al càrrec de regidor per motius laborals. Al seu lloc entrarà el següent a la llista de Convergència i Unió, Raimon Gusi, actual president comarcal de Convergència Democràtica que ja va ser regidor de l’Ajuntament de Vilafranca de l’any 1983 al 2003.<br />Aquest és un canvi significatiu pel que fa a l’assignació de carteres entre els regidors de l’equip de govern, que encara no s’ha comunicat oficialment.<br />En qualsevol cas es van coneixent més dades a banda de les que comunicàvem ahir: les regidories d’Hisenda, per a Aureli Ruiz, Educació, per a Ramona Suriol, i Esports, per a Emília Torres.<br />Seguint amb la línia de l’assignació de carteres en relació al seguiment dels regidors de les diverses àrees durant el que ha passat de mandat, es pot ben bé assegurar que Maria Josep Tuyà s’encarregarà de Seguretat Ciutadana i Dolors Rius, de Comerç. D’altra banda, Emília Torres assumirà la regidoria de Cooperació, a banda de la d’Esports.<br />El cartipàs definitiu es donarà a conèixer en breu quan d’enllesteixin els detalls burocràtics del procediment.<br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: