Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El record a la figura de Joan Amades, en el cinquantenari de la seva mort, ha continuat aquesta setmana a Vilafranca

A primers d’aquest 2009 es van iniciar un seguit d’activitats organitzades per la Fundació Joan Amades, per recordar el cinquantenari de la mort d’aquest etnòleg i folklorista català que va tenir força relació amb el Penedès.

Sobre aquesta relació, i altres qüestions sobre la figura de Joan Amades va tractar l’acte que ahir al vespre es va celebrar al Casal de Vilafranca. El secretari de la Fundació Joan Amades, Joan Serra, explicava la voluntat dels actes que s’estaven fent.
A la sala de projeccions del Casal es va fer primer una xerrada conjunta en que Teresa Sadurní va recordar la biografia d’Amades, i Joan Serra va explicar la relació intensa d’Amades amb la nostra comarca. Després, el cantautor Paton Soler va oferir algunes de les peces que ha musicat d’Amades; i tot plegat va acabar amb la projecció de "Estimat Amades", dirigida per Raul Contel. Aquest film ja es va poder veure a primers d’any a Sant Quintí de Mediona on es van iniciar els actes d’aquest cinquantenari de la mort de Joan Amades.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: