Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Penedès protagonista del dossier central del darrer número de Nou Descobrir Catalunya

Aquest matí s’ha presentat a Vilafranca, concretament a la seu de Vinseum, el darrer número de la revista " Nou Descobrir Catalunya", que dedica el seu dossier central al Penedès. Per aquest motiu s’ha fet avui aquesta presentació especial a la comarca i s’ha comptat amb la col·laboració especial del Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès que ha aprofitat també per presentar la seva guia turística.

El director de la revista, Joan Morales, ha recordat que en el seus 12 anys als quioscs, la publicació ha parlat altres vegades de terres penedesenques, però que mai havien fet un reportatge monogràfic com aquest sobre el territori de la D.O. Penedès.
De fet, en les prop de 60 pàgines d’aquest dossier central es parla de l’àmplia oferta relacionada amb l’enoturisme que hi ha al territori de la D.O Penedès, però també sobre el seu patrimoni, la seva gastronomia i la seva cultura popular entre altres coses.

Sota el títol de "Vi i cava al Penedès. Un passeig exquisit per vinyes, pobles i cellers", diferents articles escrits per experts i estudiosos del mateix territori, mostren la riquesa i diversitat de les comarques que conformen la D.O Penedès.<br />La presentació del número de maig de "Nou Descobrir Penedès", ha servit com dèiem també per que el Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès presentés la seva nova guia turística. En ella s’expliquen les particularitats dels diferents municipis, es mostren itineraris per descobrir la comarca ja sigui en senderisme, en cotxe, les rutes històriques, modernistes; i tota la oferta enoturística de l’Alt Penedès. Una guia que es pot trobar a la seu del Consorci, al Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: