Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Centre Vila organitza en primícia un concert de presentació del nou disc de Rosana

Dins els actes de la nova campanya Primavera – Estiu 2009, per la propera diada de SANT JORDI, amb el patrocini exclusiu de "CENTRE VILA", es presenta la cantautora canària "ROSANA" amb el nou disc ‘A las buenas y a las malas’.

A la venda a partir d’avui , el disc segueix la bena més rockera que Rosana va començar amb ‘Magia’ el 2005 amb més presència de guitarres a les seves cançons i un so més elèctric que en anteriors treballs. Des que el 1996 Rosana publiqués el seu primer àlbum, ‘Lunas rotas’, la cantautora ha aconseguit vendre més de 6 milions de còpies dels seus cinc discos d’estudi. La cantant té previst iniciar el mes de juny la seva gira de presentació però abans se la podrà escoltar, en primícia, a Vilafranca. <br />El concert tindrà lloc el dijous de la setmana vinent, dia 23 d’abril, a les deu de la nit, a l’Auditori de Vilafranca.<br />El "CENTRE VILA" realitzarà un sorteig de 440 entrades pels clients habituals dels seus establiments. Cada establiment disposa d’unes butlletes per repartir, les quals s’hauran d’emplenar correctament i dipositar-les a una urna.<br />Aquest divendres, un representant de "CENTRE VILA" passarà a extreure una butlleta de cada urna dels establiments i aquestes seran les agraciades. Cada butlleta premiada tindrà dret a 2 invitacions. El vice president del Centre Vila Pere Albornà comentava el funcionament d’aquest procés, que implica que no es puguin adquirir entrades.
"CENTRE VILA" es posarà en contacte amb la persona guanyadora, mitjançant telèfon fix o mòbil, per fer entrega de les seves invitacions.<br />Els guanyadors del sorteig hauran de recollir les invitacions el dilluns 20 d’abril de 9 del matí a 6 de la tarda, ininterrompudament a l’oficina "CENTRE VILA", al carrer dels Ferrers.<br />A partir d’aquest dissabte es podran consultar el llistat de guanyadors a la web del "CENTRE VILA", www.centrevila.org.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: