Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dissabte s’inaugurara l’ampliació i reforma de la llar d’infants municipal de Torrelavit

Les obres d’ampliació de la llar d’infants municipal El Patinet eren una de les principals inversions previstes dins del pressupost de l’Ajuntament de Torrelavit per l’any 2008 amb l’objectiu d’adequar les instal·lacions a l’actual normativa, dotar-les d’un espai de menjador propi i d’un espai per poder acollir nadons.

L’any 2003 ja es van realitzar diverses obres de reforma en aquest espai, però el progressiu creixement demogràfic del municipi i els voltants han generat diferents demandes que amb l’edifici tal i com estava no es podien assumir.<br />L’edifici s’ha enderrocat completament i s’ha tornat a aixecar en el mateix espai, tot i que agafant una part de la zona d’esbarjo. El nou edifici consta d’un vestíbul per rebre els infants i els pares, 3 aules per diferenciar els grups d’edat, una zona d’office, diversos magatzems per guardar les joguines i el material, una aula polivalent, que també servirà de menjador, un despatx per a les monitores, lavabos i un porxo exterior. A la part exterior també s’hi han habilitat uns sanitaris i una pica per rentar-se les mans durant les estones de pati.<br />La inauguració oficial es farà dissabte a les 5 de la tarda. Després de tallar la cinta s’obriran les portes de la nova llar perquè tothom la pugui visitar. Les obres d’ampliació van començar el passat mes d’octubre. El cost total ha estat de 412 mil euros i han estat finançades per la Diputació, la Generalitat i per l’Ajuntament de Torrelavit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: