Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dilluns comencen obres de supressió de barreres arquitectòniques

Es preveuen actuacions de supressió de barreres arquitectòniques en diferents cruïlles dels barris de Sant Julià, Les Clotes i el Poble Nou. En total, s’actuarà en 17 cruïlles i es rebaixaran voreres en un total de 60 punts. 

Amb un pressupost de poc menys de 300.000 euros, l’objectiu és aconseguir una correcta mobilitat per a tot el veïnat, especialment per a les persones amb mobilitat reduïda. <br />Les cruïlles on està previst començar les intervencions de millora són les del carrer de l’Arboç cantonada amb el carrer de Joan XXIII i el carrer d’Amàlia Soler cantonada amb el carrer de Tossa de Mar.

L’objectiu implícit dels fons Estatals d’Inversió Local és la generació d’ocupació en el context econòmic actual. A Vilafranca es realitzaran un total de 10 projectes amb una inversió global de prop de 6’5 MEUR, que suposaran la creació d’un centenar de nous llocs de treball.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: