Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Contes del Penedès

<br />Es presenta la col·lecció Contes del Penedès, impulsada per la fundació Àngels Garriga de Mata.<br />

<br />Aquest dimarts a la tarda, es feia a la seu dels Serveis Educatius de Vilafranca la presentació de la col·lecció "Contes del Penedès". Assumpta Baig, presidenta de la Fundació Àngels Garriga de Mata, va presentar aquesta col·lecció impulsada des de la fundació que va crear la pedagoga Marta Mata amb el nom de la seva mare. Baig va explicar que Marta Mata tenia tres passions: la política, la pedagogia i el Penedès. Als contes s’uneixen aquestes dues darreres passions per oferir com a resultat una eina educativa per a nens i nenes de primària i dels primers cicles de secundària. <br /><br />La presidenta de la fundació estava acompanyada a la presentació pels autors dels contes, Núria Canyelles i Ramon Arnabat. L’acte va comptar amb l’assistència de persones vinculades al món de l’educació.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: