Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Congrés de la federació d’indústria de CCOO a Vilafranca

<br />El Casal de Vilafranca ha estat l’escenari durant el matí d’avui del quart congrés intercomarcal de la federació d’indústria de Comissions Obreres.

Els representants sindical de les comarques de l’Alt Penedès i el Garraf s’han reunit per donar compte de la gestió i les actuacions del darrer any, presentar les línies d’actuació de cara al futur i triar una nova organització que estigui al capdavant de la federació, com es fa cada quatre anys.<br />El congrés ha estat marcat per l’entorn de crisi econòmica que està afectant greument el sector de la indústria, també a les comarques de l’Alt Penedès i el Garraf.<br />Ramon Ferrer encapçalava la única candidatura que s’ha presentat per dirigir les accions de la federació. El nou secretari general de la Federació d’Indústria de l’Alt Penedès i el Garraf explicava que és moment d’obrir un diàleg social intens per superar la crisi econòmica i d’actuar a nivell concret a les empreses afectades.<br /><br />Ferrer també apuntava que ens trobem en un moment en què els treballadors i treballadores es dirigeixen al sindicat i veuen que és un agent molt necessari.<br /><br />Al congrés ha participat més d’una cinquantena de persones.<br />Durant aquest mes d’abril, més de 1.200 delegats i delegades dels sectors del metall, la mineria i l’energia elèctrica del conjunt de Catalunya participaran en els congressos dels sindicats minerometal•lúrgics comarcals i intercomarcals, amb els quals es tanca el procés congressual de la Federació, iniciat el mes de setembre de 2008.<br />El congrés de l’Alt Penedès i el Garraf ha estat el tercer, després d ela celebració del d’Osona i el del Baix Llobregat.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: