Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Comencen les obres de reurbanització del carrer General Cortijo

Aquesta setmana s’iniciaran les obres de reurbanització del carrer General Cortijo, en el tram que va entre l’avinguda de Tarragona i el carrer Amàlia Soler.

 

Les obres, que estan incloses en els Fons Estatals d’Inversió Local, consisteixen en l’ampliació de voreres, millores de pavimentació i col·locació de senyalització, d’arbrat i de mobiliari urbà amb un pressupost de 350.000 euros.
<div></div>
Així com a conseqüència d’aquesta intervenció, a partir de demà el carrer de la Soledat quedarà sense sortida, amb accés des del carrer Bisbe Morgades. <br />A partir de dimecres quedarà tallat a la circulació el tram entre l’avinguda de Tarragona i el carrer del Parlament, i a partir del 5 de maig el tram entre el carrer Parlament i el carrer Amàlia Soler. Provisionalment, la cruïlla entre els carrers Parlament i Migdia restarà en tot moment oberta al trànsit.

La ruta alternativa recomanada per accedir des del centre cap al barri de la Girada o Vilanova serà pels carrers Bisbe Morgades, Amàlia Soler i tram final del carrer del General Cortijo o bé pels carrers de Santa Digna, Amàlia Soler i tram final del carrer del General Cortijo. <br />Es preveu que les obres tinguin una durada total de 5 mesos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: