Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aprovat inicialment el desenvolupament d’un sector de sòl entre el Molí d’en Rovira i el Centre Ricard Fortuny

La Junta de Govern de l’Ajuntament de Vilafranca, reunida aquest dijous sota la presidència de l’alcalde Francisco Romero, ha aprovat inicialment el Pla de Millora Urbana del Polígon d’Actuació Urbanística (PAU) núm. 16-carrer Dr. Fleming.

Els terrenys d’aquest polígon d’actuació urbanística estan situats per sota del carrer Dr. Fleming, entre la carretera de Vilanova i la prolongació del carrer Mare Ràfols. Aquest sòl, de més de 9.000 m2 de superfície, es troba entre dues trames de sòl urbà consolidat que són l’actual barri Molí d’en Rovira i el Centre Sociosanitari Ricard Fortuny, situat en el sector Molí d’en Rovira Sud. El desenvolupament d’aquest sector permetrà completar el teixit urbà dotant-lo de la vialitat i els espais lliures que disposa el planejament del POUM.<br />El tipus d’habitatges que es podran construir en aquest sector serà principalment habitatge unifamiliar en filera, amb un sostre edificable màxim de 8.108 m2, un 20% del qual serà de protecció oficial i un 10% d’habitatge concertat. Dels més 9.000 m2 del PAU 16, prop de 3.000 m2 seran per a vialitat, en què es preveu l’ampliació del carrer de Bühl, la prolongació del passatge de Canyelles i el condicionament de 913 m2 seran per a zones verdes públiques, que es concentraran en una porció de sòl triangular situada tocant a la carretera de Vilanova.<br />Després de l’aprovació inicial, el pla passarà a informació pública i s’enviarà a la Comissió Territorial d’Urbanisme, la Direcció General de Carreteres i la Secretaria d’Habitatge per tal que emetin els informes corresponents.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: