Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Anna Roig i L’ombre de ton chien treuen disc

Anna Roig i L’ombre de ton chien treuen disc al mes de maig i estrenen les noves cançons el dia 22 a l’Auditori de Vilafranca.<br />

<br />L’ombre de ton chien és un projecte que es va iniciar ja fa temps i que, durant tres anys, hem pogut veure sovint pels escenaris de la comarca. La formació, encapçalada per la solista i compositora sadurninenca Anna Roig, es va consolidar fent versions de cançó francesa. Ara, afronten una nova etapa per mostrar al públic les seves pròpies composicions, en català i en francès. Són temes que es descobriran en el primer disc de la formació penedesenca com a Anna Roig i L’ombre de ton chien, que sortirà al carrer al mes de maig tot i que, de fet, està enregistrat des de finals de l’any passat.<br /><br />El grup presenta temes com Je t’aime, Corro sota la pluja o Mon Monde interpretats per Roig i els músics Magí Batalla a la guitarra, Carles Sanz al piano, Ricard Parera a la bateria, i Carles Munts al contrabaix. Aquestes cançons les podrem sentir en directe i en primícia el dia 22 de maig a l’Auditori de Vilafranca, a partir de dos quarts d’onze de la nit. Serà llavors quan el grup presenti el nou espectacle, amb un marcat to teatralitzat, que servirà per promocionar el disc.<br /><br />Anna Roig i L’ombre de ton chien han comptat, per a l’edició del disc, amb el disseny de la il·lustradora Clara Tanit Arqué, autora del conegut còmic Wassaloo. I també han tret un videoclip amb la cançó Je t’aime que ha estat realitzat per l’artista Lyona, autora, per exemple, d’alguns dels videoclips de Love of Lesbian.<br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: