Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca commemora el dia de les dones

Vilafranca vol fer arribar el dia de les dones a tots els públics amb un ampli programa d’activitats.

S’ha presentat a l’Ajuntament de Vilafranca el programa d’activitats que s’emmarquen la commemoració del 8 de març, el dia internacional de les dones. El Pla per la Igualtat de l’Ajuntament de Vilafranca ha editat un butlletí amb el recull dels actes que s’organitzen a l’entorn d’aquesta data. Durant un mes hi haurà diverses propostes destinades a reivindicar i sensibilitzar sobre la igualtat de gènere. Tot es fa amb la finalitat de seguir apostant i donant veu a les dones en la seva pluralitat i fet diferencial. Entre els actes hi ha el Sopar de les Dones, solidari amb l’Associació Fòrum de Femmes d’Al Hoceima, que es farà el 10 de març; l’Hora del Conte del dia 6 de març i la guia de lectura per a la Igualtat, o la lectura de poemes, a càrrec de Sílvia Llorente, convocada pel dia 12. Les activitats han estat pensades per fer arribar aquesta reflexió a tot tipus de públics.<br /><br />D’altra banda, s’ha presentat la proposta guanyadora del calendari guanyador del 12è Concurs de Calendaris que, amb motiu del Dia Internacional de les Dones, edita el Pla per la Igualtat. <br /><br />Al concurs s’hi van presentar un total de 27 dissenys, que s’exposaran a l’Escorxador del 2 al 27 de març, i el treball guanyador és obra d’Imma Olivella i Núria Miret, que treballen com a dissenyadores a l’Estudi edd.

<br />Finalment, pel que fa a l’acte institucional, tindrà lloc el proper dimarts 10 de març, amb una conferència de Marta Selva, presidenta de l’Institut Català de les Dones, titulada ‘Les dones sabem fer i fem saber’.

<br />Pel que fa a les exposicions, a banda dels calendaris, a través de l’Observatori de les Dones es podrà veure a Vilafranca la mostra ‘Les paraules i les imatges transmeten valors’, exposada en diferents espais municipals: concretament a l’oficina de l’OAC, al Complex Aquàtic, al vestíbul de l’Escorxador i a l’IES Eugeni d’Ors.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: