Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’adjudiquen els deu pisos de lloguer de protecció oficial de la Rambla de la Generalitat

Ahir al vespre tenia lloc al saló del Casal el sorteig dels 10 habitatges de lloguer amb protecció oficial que la cooperativa Celobert promou a la rambla de la Generalitat, al barri de la Girada.

<br />Es tracta d’un bloc de 12 habitatges de lloguer amb protecció oficial de règim general, 10 dels quals surten al mercat, a la rambla de la Generalitat números 51-53, a la Girada II. Els pisos tenen entre 2 i 3 habitacions i tots inclouen plaça d’aparcament i traster.<br />El sorteig es va fer davant notari entre totes les sol·licituds presentades que complien els requisits de la convocatòria, que va finalitzar el passat 13 de febrer. Al sorteig hi van entrar 253 persones.
El total de sol·licituds rebut va ser de més de tres centes però hi havia 58 persones que no acomplien els requisits.<br />Els requisits per accedir als habitatges de protecció oficial són estar empadronat a Vilafranca, amb una antiguitat continuada mínima de 3 anys; tenir uns ingressos econòmics anuals inferiors a 5,5 vegades l’IPREM i superiors a un 50% del preu del lloguer de l’habitatge.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: