Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

"Municipis que fan Europa" arriba a Vilafranca, per acostar la realitat de la Unió Europea als municipis

La capella de Sant Joan acull fins a finals de mes l’exposició que la Diputació de Barcelona ha organitzat per tal d’acostar la realitzat d’Europa als municipis; i al mateix temps explicar que és el que es fa des dels municipis i per els municipis des de la Unió Europea.

La regidora de Relacions Europees de l’Ajuntament de Vilafranca, Lurdes Sánchez, comentava que es tracta d’una mostra molt didàctica i que permet conèixer tot el que s’ha fet a través d’Europa a casa nostra, i des de l’òrbita dels municipis.
Des de la Diputació, el diputat de Cooperació per al Desenvolupament, Jordi Laboira, explicava que la exposició es va muntar fa uns dos anys per tal de commemorar els 20 anys de l’entrada de l’estat espanyol a la Unió Europea, i amb la voluntat d’enfocar-la des del punt de vista dels municipis.

Oberta fins el 30 de març, l’exposició es divideix en cinc àrees temàtiques on es poden realitzar diferents proves, jocs i preguntes que ajuden a conèixer una mica millor la Unió Europea.

Els visitants es poden moure per diferents espais com ara el Passeig de la Cohesió, la Rambla de l’Avenç o el carrer de la Democràcia, i en cada un d’ells tenen una activitat diferents a desenvolupar ja sigui en forma de jocs o preguntes amb la intenció de poder tenir una mica més d’informació sobre la Unió Europea.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: