Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Federació de Pensionistes i Jubilats de CCOO fa una reunió a Vilafranca per potenciar l’afiliació entre aquests col·lectiu

El secretari general de la Federació de Pensionistes i Jubilats de Catalunya del sindicat Comissions Obreres, Eusebi del Jesús, va participar a Vilafranca en una trobada amb delegats i afiliats del sindicat.

La trobada es va fer a la seu del sindicat, a la Plaça del Penedès, i s’emmarca dins de les que s’estan fent arreu del territori català per planificar i treballar sobre les necessitats i demandes que es puguin fer sobre el territori. Del Jesús remarcava doncs que a banda dels problemes relacionats amb les pensions i la llei de dependència s’han de detectar altres preocupacions.
Des de CCOO remarquen que és important continuar amb la afiliació quan s’arriba a l’edat de jubilar-se o s’és pensionista. Cal ser conscients, apuntava del Jesús, que quants més afiliats es tinguin, més força es pot tenir a l’hora de negociar amb les administracions.

En la trobada hi va participar un petit grup de delegats i afiliats de CCOO ja jubilats i pensionistes, que van poder fer arribar al secretari general de la Federació les seves inquietuds.

El mateix Eusebi del Jesús apuntava també que en els propers mesos tenen la voluntat de poder sumar esforços i treballar de manera més transversal, per tal que les problemàtiques del seu col·lectiu no quedin tant apartades de les negociacions i discussions habituals del sindicat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: