Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es desvia la circulació a l’alçada del semàfor del Cinturó de Ronda de Sant Sadurní

El dimecres passat va deixar de funcionar la cruïlla semafòrica del Cinturó de Ronda i es va desviar la circulació cap a la carretera de Sant Quintí amb motiu de les obres de construcció d’una rotonda en un dels pitjors punts negres del trànsit de la vila.

Aquesta actuació està directament relacionada amb les obres de la segona fase del Cinturó de Ronda, una continuació de la variant actual que permetrà unir aquesta nova rotonda amb la rotonda ja existent a la carretera de Vilafranca, a l’alçada de Covides. Les desviacions del trànsit amb motiu de la construcció d’aquesta nova rotonda s’allargaran fins a principis d’abril i s’espera s’hagin completat abans de la Setmana Santa sempre que la meteorologia sigui favorable. Actualment, els vehicles que circulen pel Cinturó de Ronda en direcció a Sant Pere de Riudebitlles han de desviar-se cap a l’interior de la vila quan arriben a l’alçada de l’antiga cruïlla semafòrica, però quan arriben a la carretera de Sant Quintí giren a la dreta i enfilen novament en direcció a Sant Pere. El mateix han de fer, però a l’inversa, els vehicles procedents de Sant Pere que van a buscar l’autopista AP-7. Els treballs de construcció de la continuació del Cinturó de Ronda van a càrrec de la Direcció General de Carreteres de la Generalitat. Les obres es van iniciar l’octubre del 2007 i podrien quedar enllestits a la tardor d’enguany. El pressupost ronda els 4 milions d’euros i l’empresa constructora és Emcofa. També hi ha un pressupost addicional de 200.000 € per a la reposició dels serveis afectats, que s’ha adjudicat a Inavensa. L’apartat econòmic s’haurà de completar més endavant fent una altra adjudicació per garantir una bona revegetació dels talussos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: