Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els regidors de CiU d’Avinyonet sorpresos per la decisió de l’alcalde de cessar-los

Jordi Parellada i Guillem Gómez, els dos regidors de CiU a l’Ajuntament d’Avinyonet estaven al govern municipal des del 2007 en un pacte amb el PSC.

Parellada comenta que fins dilluns tot semblava normal, quan van rebre la notificació de cessament de les seves responsabilitats en el govern. El PSC te cinc regidors, que sumant els dos de CiU formaven l’equip de govern; mantenint-se els dos regidors dels independents a l’oposició.<br />Parellada i Gómez mostraven aquesta tarda la seva sorpresa per aquesta notificació, que venia argumentada per extralimitacions en les seves funcions en relació al Casal de les Dones que es va inaugurar diumenge. Ambdós comentaven que tot plegat sonava a excusa per prendre una decisió marcadament política, amb la voluntat de potenciar el qui serà nou alcalde, Oriol de la Cruz.

Parellada remarcava que la decisió els sorprèn encara més quan divendres el mateix Joan Marcé els estava ajudant a tirar endavant qüestions relacionades amb aquest Casal de la Dona.

Els dos regidors de CiU consideren que han fet una bona feina des de les seves responsabilitats de govern, Sanitat i Atenció a la Dona per una banda, i Promoció Econòmica i Serveis Socials de l’altra. Un exemple n’és, diuen, aquest recentment inaugurat Casal de la Dona, que en aquests moments es troba tancat; i els consultoris mèdics.<br />Ara els dos regidors de CiU comenten que treballaran des de l’oposició per continuar fent millores al municipi.

Lamenten els dos regidors de CiU aquesta decisió que ha pres l’encara alcalde d’Avinyonet, Joan Marcé, ja que consideren que no s’adiu amb la seva manera de fer habitual. Això els fa refermar-se en considerar que tot plegat és una maniobra orquestrada des del PSC per tal que ningú faci ombra al qui serà nou alcalde, Oriol de la Cruz.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: