Dimecres, 17 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El turisme de reunions del Penedès es promociona a la Fira Turiswork de Sabadell

Del 12 al 14 de març s’ha celebrat a Fira Sabadell "Turiswork" una fira professional d’incentius i reunions per a empreses, on el Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès conjuntament amb la Diputació de Barcelona, hi ha estat present per a promocionar l’oferta de turisme de reunions, enoturisme PENEDÈS – MEETING POINT ENTRE VINYES.

Al llarg de la fira, s’han organitzat jornades professionals que l’han convertit en un fòrum de debat obert a tots els professionals de l’àmbit del turisme de negocis i reunions.<br />Dins el marc de les accions promocionals del Consorci, la presencia en fires especialitzades, s’entén com una oportunitat de promoció i potenciació de la marca i l’oferta enoturística del Penedès. A través de productes segmentats, com és el cas del turisme de reunions – Meeting point entre vinyes, es presenta el Penedès com un territori accessible en qualsevol mitjà de transport i molt a prop de Barcelona, Sitges i Tarragona, que ofereix un entorn apropiat per a reunions i convencions, trobades amb clients i sessions de treball, en espais singulars i únics que ofereixen una acurada selecció de caves i cellers, museus, confortables allotjaments, auditoris i restaurants.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: