Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Pilar de Vuit torna a organitzar classes d’informàtica per als seus associats

Les classes d’informàtica es van iniciar el curs passat amb una sèrie de sessions dedicades a familiaritzar-se amb els ordinadors. Van ser tot un èxit i, aquest curs, s’han reprès per aprendre a navegar per internet.

Tot és fruit de la col·laboració establerta per l’associació de jubilats, vídues i mestresses de casa El pilar de vuit amb l’Aula de Formació del Penedès i Rius i Rius Assessors.<br />Les classes d’internet compten amb l’assistència d’uns quinze alumnes i estan impartides pel Fernando García.<br /><br />Tant el curs passat com aquest, les persones que han assistit a les classes estan notant una evolució molt ràpida. Com explica la portaveu del Pilar de Vuit Eulàlia Gabarró, molts d’ells no havien tocat mai un ordinador i ara ja comencen a saber com funciona i quines són les utilitats que té.<br /><br />Gabarró comentava que no per ser grans han de parar d’aprendre ni limitar les seves possibilitats de seguir assolint coneixements dia a dia.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: