Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Demà el plenari de Vilafranca triarà nou alcalde. El PSC mantindria l’alcaldia si cada grup s’acaba votant a ell mateix

El saló de plens de l’Ajuntament de Vilafranca acollirà demà a partir de les 7 de la tarda la sessió extraordinària que servirà per escollir el nou alcalde de la capital de l’Alt Penedès.

El ple, que es podrà seguir en directe per Ràdio Vilafranca i per Vilafranca TV, escollirà si les previsions son encertades a Francisco Romero, del PSC, com a substitut de Marcel Esteve. Això es produirà si finalment com sembla cada grup dona el vot al seu propi candidat. Així ho han anunciat ja ICV i PP. La CUP en una assemblea hauria decidit també actuar en aquest sentit. I els dos partits majoritaris, CiU i PSC, lògicament votaran també els seus respectius candidats. La novetat en aquest cas vindria per la proposta que llença el regidor d’ERC Pep Quelart, de votar en blanc. Conscients que només seria un gest, considera que seria una manera de mostrar la disconformitat davant de la situació que ha produït la dimissió de Marcel Esteve. <br /><br />A partir d’aquí, tot quedarà també pendent de l’assemblea que el proper dia 28 ha de celebrat ERC per decidir si dona o no suport al document de CiU i CUP per tirar endavant una moció de censura contra el nou alcalde.
D’altra banda, dimarts de la propera setmana hi ha sessió ordinària de ple en que es tractaran diverses qüestions, principalment relacionades amb l’aprovació dels comptes de 2008 de diverses societats municipals. El darrer punt de l’ordre del dia de dimarts serà la renúncia com a regidor de l’Ajuntament de Marcel Esteve.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: