Dissabte, 10 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Concert de la coral Oberbruch, de Bühl, a Vilafranca

Vilafranca acollirà el proper 27 de març un concert coral a càrrec de la Coral Oberbruch de Bühl i de la Coral del Centre Excursionista del Penedès.

El concert, que se celebra en el marc de l’agermanament entre Bühl i Vilafranca, tindrà lloc el proper divendres 27 de març, a 2/4 de 9 del vespre, a l’Auditori Municipal i amb entrada gratuïta. Els assistents al concert podran gaudir del repertori de cada coral que seran dirigides per Pep Falcó. L’acte es clourà amb la interpretació conjunta de l’Hora dels Adéus.<br />La Coral Oberbruch de Bühl serà a Vilafranca del 26 al 29 de març. Durant la seva estada, els trenta membres de la coral visitaran diferents espais de la Vila com el centre històric, Casa de la Festa Major o la Casa de la Vila, alhora que també aprofitaran per a conèixer Sitges i Barcelona.<br />La visita de la Coral Oberbruch de Bühl, que ha comptat amb l’ajut a nivell organitzatiu del Servei de Relacions Internacionals i Cooperació de l’Ajuntament de Vilafranca, és el retorn de la visita que l’any 2005 va fer a Bühl la Coral del Centre Excursionista del Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: