Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cine Club Vilafranca porta al Cine Lab la pel·lícula d’Albert Serra, “El cant dels ocells”

El Cine Lab d’aquest dissabte a l’auditori de Vinseum acollia la projecció de la darrera pel·lícula d’Albert Serra.

El realitzador gironí es va donar a conèixer amb “Honor de cavalleria”, una proposta que s’atrevia a revisar El Quixot canviant l’èpica per la banalitat. La seva nova pel·lícula també és radical: segueix el camí d’uns reis d’Orient que busquen el messies enmig de paisatges desèrtics. Entre Pasolini i el Gus Van Sant més experimental, Serra proposa un cinema difícil, fet de temps morts i plans llarguíssims que posen a prova la paciència. A canvi, ofereix moments d’una plasticitat sorprenent. Tot i que ha estat reconeguda als premis Gaudí com la millor pel·lícula catalana, “El cant dels ocells” és una proposta extrema que obre el debat sobre si el que fa Serra és genialitat o una presa de pèl.<br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: