Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Acaba el cicle de xerrades de la Plataforma pel Dret de Decidir del Penedès

El president del Cercle d’Estudis Sobiranistes Alfons López Tena explica a Vilafranca que el sistema de partits espanyol posa traves a la possibilitat de fer més referèndums.

Alfons López Tena, notari, ex-vocal del Consell General del Poder Judicial i president del Cercle d’Estudis Sobiranistes, va ser dijous a Vilafranca per parlar sobre la llei de consultes populars. Aquesta era la tercera conferència del cicle organitzat pel nucli del Penedès de la Plataforma pel Dret a Decidir al cafè restaurant Via Fora!

López Tena explicava que, segons l’estatut, des del 2006 s’haurien de poder fer consultes populars, per exemple per decidir si Catalunya vol l’autodeterminació. Però, segons López Tena, el sistema polític de partits de l’estat espanyol posa tota mena de traves a la celebració d’aquest tipus de consultes que impliquen la decisió directa dels ciutadans sobre els temes.

<br />Amb la conferència d’Alfons López Tena acaba, de moment, el cicle organitzat per la Plataforma pel Dret de Decidir des del nucli Penedès.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: