Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Uns 80 barbuts participen al sopar

Una vuitantena de barbuts participen al quinzè sopar per demostrar que la tradició no s’ha de perdre.<br />

<br />L’Associació de Barbuts del Penedès ha renovat junta recentment després que es patís per mantenir les activitats que tradicionalment organitzaven. La nova junta ha tornat a reprendre totes les activitats sense que s’hagi perdut res i aquest dissabte tenia lloc un dels actes central per a l’associació i per als barbuts de la comarca: el pregó, la cercavila i el sopar, que arribava a la seva quinzena edició.<br />El pregó va ser sorpresa fins al darrer moment. Tenia lloc a la sala d’actes de l’Escorxador i estava protagonitzat per dos barbuts amb una implicació constant a la vida social i cultural vilafranquina: el Jordi Bustos i l’Òscar Sans. <br />Abans que comencessin els actes, el nou president de la PABA Esteve Anguil comentava que hi havia unes vuitanta persones que participarien al quinzè sopar de barbuts. Tot un èxit per a la nova junta.<br /><br />Després del pregó, els barbuts participants van fer un pica pica al mateix Escorxador per després iniciar una cercavila i reunir-se per anar a sopar a la Masia El Conill de Sant Miquel d’Olèrdola.<br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: