Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sellarès presenta el seu llibre sobre els Mossos

L’històric dirigent nacionalista Miquel Sellarès serà demà a Vilafranca per presentar, a les vuit del vespre a l’auditori del Vinseum, el seu llibre  “Un pas endavant. La història dels Mossos que mai no s’ha explicat” publicat recentment per edicions L’arquer.

Sellarès va ser el principal i més decidit promotor de la creació, ara fa 25 anys, del cos de policia de Catalunya que recentment ha completat el seu desplegament per tot el territori català. <br />L’acte és obert a tothom i ha estat organitzat per la Delegació de l’Alt Penedès d’Òmnium Cultural.<br />En acabar hi haurà un sopar-debat obert amb en Miquel Sellarès al restaurant Sant Jordi de Sant Martí Sarroca. Per assistir-hi cal fer reserva prèviament al 93 899 13 26.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: