Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

"Charlie, nariz de hojalata" rep el premi Apel·les Mestres

Anna Obiols i el Subi guanyen el vint-i-vuitè premi Apel·les Mestres de literatura infantil il·lustrada amb l’obra “Charlie, nariz de hojalata”.<br />

<br />La faula minimalista sobre el pallasso Charlie Rivel obra de la penedesenca Anna Obiols i la seva parella artística El Subi ha estat guardonada avui amb el premi Apel·les Mestre de literatura il·lustrada. Aquest premi té una dotació de 4.500 euros i està convocat per l’editorial Destino Infantil y Juvenil. “Charlie, nariz de hojalata” és un conte també editat en català sota el títol de “Charlie, nas de llautó” i es tracta de la darrera obra de l’escriptora de Subirats. Obiols i El Subi són una parella ja consolidada en l’àmbit de la literatura infantil il·lustrada amb més de quaranta títols publicats.<br />“Charlie, nas de llautó” és una obra recomanada per a totes les edats i trasllada el lector fins al lloc on un pallasso excepcional emocionava i feia riure el públic des de la soledat de l’escenari.<br />El premi Apel·les Mestres és el guardó més antic de l’estat espanyol pel que fa a la literatura infantil il·lustrada.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: