Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Olèrdola prepara la cessió dels terrenys perquè Educació construeixi l’escola Els Pins de Moja

Els serveis tècnics i jurídics de l’ajuntament d’Olèrdola estan enllestint els tràmits per poder cedir al departament d’educació de la Generalitat els terrenys per construir l’edifici de l’escola Els Pins de Moja.

Tècnics del departament ja han visitat el municipi per avaluar els terrenys i han acordat amb l’ajuntament definir una peça de sòl de 7.700 metres quadrats de la nova zona d’equipaments dels Pins de Moja, que seria objecte d’aquesta cessió. Recentment l’ajuntament ha rebut del departament un decàleg de requisits a complir abans no es faci efectiva aquesta cessió de terrenys. Raimon Reventós, regidor d’ensenyament de l’ajuntament d’Olèrdola, confirmava que l’ajuntament està treballant en el compliment d’aquests requisits per poder fer efectiva, quan abans millor, la cessió de terrenys i tenir així un dels indispensables requisits perquè l’escola s’inclogui dins la programació de construccions del departament.<br />A l’hora de planificar la matrícula d’alumnes escolaritzats al municipi, Raimon Reventós avançava que, si tenim en compte el nombre de nens nascuts el 2006 empadronats al municipi, 29 dels 49 infants que començarien P3 el curs que ve són de Moja o de Daltmar. En concret 15 de Moja i 14 de Daltmar. 10 resideixen a Sant Pere Molanta, 6 són de Can Trabal i 4 de Sant Miquel. En funció d’aquestes xifres, Raimon Reventós indicava que era lògic que la planificació d’equipaments escolars respongués a aquesta realitat demogràfica.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: