Divendres, 12 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Olèrdola contesta la majoria d’instàncies dels veïns en menys de 30 dies

El regidor d’Atenció Ciutadana de l’ajuntament d’Olèrdola, Artur Santacana, ha donat a conèixer en el darrer ple una memòria de l’activitat d’aquest servei municipal.

Així, l’any 2008 es van enregistrar 77 expedients, dels quals s’han contestat 56. A més s’han d’afegir els 27 expedients contestats des d’Atenció Ciutadana referits a les al·legacions pels canvis de circulació, la qual cosa donaria un total de 104 instàncies tractades per la regidoria. D’aquestes només en restaven per respondre 19, a 23 de gener.<br />Els principals motius de sol·licituds i queixes són referents a manteniment de vies púbiques, senyalització, contenidors i brossa, sanitat, activitats i serveis bàsics.<br />De les instàncies amb queixes o suggeriments que s’han respost, la majoria es van resoldre en menys de 30 dies. El regidor d’Atenció Ciutadana posa l’accent en què només en un cas d’aquests expedients la queixa havia retornat a l’ajuntament, la qual cosa indicaria que les respostes donen solució als problemes plantejats.<br />Per tal de millorar l’eficiència del servei, aquest 2009 una única persona dels serveis administratius de l’ajuntament, conjuntament amb el regidor, passarà a centralitzar la recepció i seguiment de les instàncies.
 

 

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: