Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Oficines de caixes d’estalvis de Vilafranca, tacades de pintura

A primera hora del matí, una patrulla de la Policia Local ha detectat que diverses entitats bancàries havien sofert danys materials provocats per taques de pintura.

Per les característiques que tenen les taques, tot fa pensar que s’han produit arran del llançament de globus plens de pintura. Segons fonts policials, sembla que els fets han succeït en el decurs de la passada nit. <br />
Les entitats afectades són les oficines de La Caixa del C/ Ferrers amb La Parellada i del carrer Sant Joan, la oficina de Caixa Catalunya al C/ Parellada amb La Font, les oficines de Caixa Penedès a la Plaça Constitució i a La Parellada i la oficina de Caixa Laietana al C/ de la Parellada.

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: