Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Audiència Provincial de Barcelona considera prescrites les penes de David Sánchez, i per tant no haurà d’ingressar a presó

Aquesta tarda s’ha confirmat que l’Audiència Provincial ha estimat el recurs presentat per la defensa del vilafranquí David Sánchez, i per tant ha revocat les resolucions del jutjat penal número 15 de Barcelona.

La decisió declara prescrites les penes interposades contra ell, i ha declarat extingida la seva responsabilitat criminal.<br />La jutgessa del cas, Isabel Gallardo, va decretar recordem l’ingrés a presó del David a primers de gener en considerar que a una condemna de l’any 1998 per uns fets succeïts durant una manifestació anti-feixista, calia sumar-hi els antecedents per insubmissió. Des de la defensa de Sánchez sempre s’havia al·legat que els antecedents havien prescrit, i ara l’Audiència els ha donat la raó.<br />Fons properes a David Sánchez han confirmat a la nostra emissora que aquesta decisió de l’audiència no atura la seva querella contra la jutgessa del cas per prevaricació.<br />Demà al migdia el grup de suport al David Sánchez i els seus advocats faran una roda de premsa a Barcelona per explicar aquestes qüestions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: