Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’associació de Vinya-celler-masia organitza el primer concurs de vins dels països catalans

L’objectiu és donar a conèixer vins de petits elaboradors que malgrat el seu esforç diari, a la vinya i al celler, per produir vins de qualitat són encara desconeguts.

<br />Un jurat anònim de 100 persones valorarà els 50 vins que es presenten al concurs; tots ells provinents de petits productors que elaboren vi a partir de les seves pròpies vinyes, l’ofereixen al mercat amb una marca pròpia i tenen produccions inferiors a 500.000 ampolles.
El responsable de la idea és Ignasi Seguí, de la consultora de màrketing Parenthesis, que ens explica que s’adrecen a el territori dels Països Catalans.

El període per recepcionar mostres de vi ja s’ha tancat, i s’han superat les 50 mostres, ara està obert el període per participar com a membres del jurat. Una proposta oberta a qualsevol persona afeccionada al vi.<br /> <br />Cada membre del jurat valorarà 9 vins, 6 en una primera fase que durarà un mes, del 16 de febrer al 16 de març, i 3 dels vint-i-cinc millor valorats en una segona fase que també durarà un mes. Els guanyadors es presentaran en un esdeveniment lúdic-festiu el 15 de maig de 2009.

Aquest concurs busca promoure la cultura del vi arreu del territori i fomentar la qualitat dels productes que s’elaboren. <br />Vinya-Celler-Masia és una associació que agrupa petits productors de vi i que es caracteritza pel fet de que tots els seus socis són cellers amb vinyes pròpies que produeixen els seus propis vins i els comercialitzen amb les seves pròpies marques.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: