Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CUP explicarà les negociacions sobre la moció

La CUP es torna a trobar amb Convergència i Unió per la moció de censura i la setmana vinent donarà explicacions.<br />

<br />Els regidors de la CUP han tornat a reunir-se amb Convergència i Unió per parlar sobre la possibilitat de presentar una moció de censura a l’Ajuntament de Vilafranca. Recordem que aquesta mateixa setmana CiU ha plantejat de nou que s’ofereixen com a alternativa al govern i que el darrer pas està ara en mans de la CUP i d’ERC.<br />Des de la CUP esperen que se’ls faci arribar la proposta dels convergents. Ells faran les modificacions o les propostes que creguin necessàries, retornaran el document i, quan sigui definitiu, el votaran en assemblea. El regidor Xavier Navarro comentava aquest procés que tenen previst i anunciava ja una roda de premsa la setmana que ve per fer públic com s’han desenvolupat les negociacions.<br /><br />Pel que fa a les declaracions del portaveu convergent Pere Regull, Navarro ha comentat que tots els regidors de l’ajuntament tenen la seva responsabilitat i que ells no són més decisius que la resta. Navarro ha fet, per últim, una crida a la responsabilitat política de tots els grups municipals i ha explicat que no es donarà suport a un grup o a un altre en base a res.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: