Diumenge, 11 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Globus aeroestàtics per l’aniversari dels Falcons

Una desena de globus aeroestàtics van sobrevolar Vilafranca en el primer acte de l’aniversari dels Falcons.<br />

Els Falcons de Vilafranca estan en plena celebració del seu cinquantè aniversari i dissabte al matí van fer un dels primers actes. Es tractava de fer enlairar una desena de globus aeroestàtics al cel vilafranquí. Van sortir de la zona esportiva i havien de passar per la Plaça del Penedès per encertar un testimoni en una gran diana situada al terra de la plaça on hi ha el monument als Falcons. Tot i que el temps va ser favorable, només un dels globus va poder sobrevolar la plaça.<br /><br />En qualsevol cas, l’activitat va ser tota una experiència per als falcons que van poder pujar als globus.<br /><br />El proper acte del 50 aniversari dels Falcons tindrà lloc el 19 d’abril, quan es farà l’aplec falconer. Ja al maig, tindran un estand a les fires i organitzaran el falconcert, amb músics de Vilafranca i de la comarca.<br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: