Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC presenta una moció als municipis en defensa de la tradició dels balls de foc, del drac i del ball d’en Serrallonga

El partit republicà ha anunciat que presentarà als plens dels municipis del Penedès una moció per demanar que els ajuntaments defensin conjuntament amb el Govern català la cultura del foc dels Països Catalans davant de la directiva europea que preveu regular el mercat d’articles pirotècnics a cadascun dels estats membres.

ERC considera que l’estat espanyol no establirà cap diferència entre la pirotècnia industrial i la pirotècnia pròpia dels balls de diables, bestiari festiu i resta de colles de foc.<br />Esquerra del Penedès presenta aquesta moció en defensa de la cultura del foc per tal que els ajuntaments donin tot el suport a la Generalitat per negociar davant el govern espanyol a favor d’un fet cultural tant arrelat al Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: