Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els assajos dels Xicots de Vilafranca tornen al seu local de Cal Noi-Nou

Aquest divendres els Xicots tornen a casa, a Cal Noi-Noi. Les obres de condicionament del local estan arribant a la seva fi. Aquest divendres també es farà un petit acte intern de pre-inauguració, ja que la presentació oficial pública es farà més endavant.

Els assajos, com cada divendres, s’inicien a 2/4 de 9 del vespre per la canalla i continuen a les 10 amb tot el gruix de la colla. La novetat però, és que després de tres setmanes assajant a l’Escorxador tornen al seu local social, el qual ha estat objecte d’una reforma prou important però de la que encara en quedaran alguns detalls.<br />Tot i això, els Xicots prioritzen la tornada a la seva seu degut a que és el punt de referència per la majoria de membres de la colla i, per tant, esperen augmentar la presència de castellers i simpatitzants. Tot i això, la valoració dels tres primers assajos a l’Escorxador és positiva, amb una assistència més que notable tenint en compte les dates primerenques en què ens trobem.<br />D’altra banda els Xicots han preparat una activitat per a la canalla de la colla, però oberta també a la resta de la vila. L’activitat, gratuïta per a tothom, consistirà en una sessió de cinema i un berenar infantil. L’acte tindrà lloc el dissabte a les sis de la tarda al Local social Cal Noi-Noi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: