Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El suport de la CUP a la moció, a les mans de l’assemblea

La CUP reitera que la decisió de donar suport a la moció de censura queda a mans de l’assemblea i afirma que ERC no ha aportat cap proposta.<br />

<br />Els regidors de la CUP van explicar ahir al vespre en roda de premsa el resultat de les reunions mantingudes amb CiU i ERC per la configuració d’una nova majoria a l’Ajuntament de Vilafranca. I, per tant, per la possibilitat de donar suport a la moció de censura que proposava el grup municipal de Convergència i Unió. Durant quatre mesos, els regidors han anat fent reunions per elaborar un document que ara està gairebé enllestit. Des de la CUP, però, han afirmat que el grup municipal d’ERC no ha fet cap proposta ni cap aportació per incorporar al document. I creuen que el paper dels republicans de cara a la premsa ha estat destructiu; fins i tot consideren que han dit mentides sobre els membres de la CUP a través dels mitjans de comunicació local.<br />En qualsevol cas, el document que ha sorgit fruit de les reunions està ara a mans de CiU i ha de ser retornat a la CUP per acabar de quadrar-lo i presentar-lo finalment a l’assemblea de la Candidatura d’Unitat Popular.<br /><br />La Candidatura d’Unitat Popular ja apuntava després de l’assemblea del juny del 2008 que poden cercar noves majories al consistori; però no entraran a formar part del govern ni asseguraran la governabilitat si no estan del tot a favor amb el què se’ls proposa.<br /><br />La CUP també manifesta que hi ha hagut un punt d’inflexió amb la moció del David de la Fornal que ha fet plantejar-se a nivell intern la conveniència o no de seguir treballant amb la resta de partits representats al consistori vilafranquí.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: