Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Periódico de Catalunya publica un article on es parla d’una presumpta polèmica urbanística a Vilafranca

Segons el diari el Periódico el cap de llista de CiU a l’Ajuntament de Vilafranca, Pere Regull, va participar a través del seu despatx d’advocats en diverses operacions de compra venda de terrenys al sector de la Pelegrina, un dels nous sectors que s’estan a punt d’urbanitzar, i que va quedar afectat per la suspensió de llicències que va acordar l’ajuntament per elaborar l’agenda urbanística.

El mateix article del diari assenyala que la intervenció de Regull en les transaccions no constitueix delicte.<br />Posats en contacte amb el regidor vilafranquí, Pere Regull, ha volgut desmentir qualsevol irregularitat en la seva actuació i ha recordat que els regidors a l’oposició no tenen dedicació exclusiva i que per tan han de guanyar-se la vida amb la seva professió. En aquest sentit ha dit que el seu despatx va assessorar dos clients en aquestes operacions. Regull també recorda que en els temes urbanístics sempre s’ha posicionat contrari al actual Pla d’Urbanisme, que es va aprovar l’any 2003, i que contemplava el desenvolupament de la Pelegrina. <br />En relació a aquesta informació el portaveu del govern municipal, el socialista Francisco Romero, ha apuntat que s’ha de mostrar la màxima prudència i respectar la presumpció d’innocència envers un company de consistori.
D’altra banda Pere Regull també ha manifestat a la nostra redacció que l’article és una operació per embrutar els seu nom davant les pors a la possibilitat que es presenti una moció de censura a Vilafranca. Regull avança que demà oferirà una roda de premsa per donar més detalls d’aquesta qüestió.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: