Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Grup Esplai Mainada de Gelida organitza un casal d’estiu amb colònies

El Grup Esplai Mainada de Gelida coordinarà un casal d’estiu a Gelida. Els nens i nenes que s’inscriguin al Mainaestiu! hauran de triar entre un dels dos torns que s’organitzen (del 29 de juny a l’11 de juliol o del 13 al 25 de juliol).

Els torns estaran dividits per una setmana de casal d’estiu i per una setmana de colònies. <br />Durant la primera setmana es farà el casal d’estiu on hi haurà tallers, jocs, excursions, etc. A més, s’oferirà el servei de menjador i d’acollida. Les colònies es faran durant la segona setmana del torn. Els monitors del Mainaestiu! seran persones amb experiència en el món del lleure i que durant l’any participen de forma activa amb les activitats del Grup Esplai Mainada. Aquest esplai gelidenc té més de 30 anys d’experiència en l’educació dels infants en el lleure i això es veurà reflectit en la qualitat de les activitats del Mainaestiu!.<br />El Mainaestiu! està destinat a tots els nens i nenes de 4 a 16 anys, i durant el mes de març es concretaran les dates d’inscripció.<br />L’Esplai Mainada organitza el Mainaestiu! amb el suport de la Diputació de Barcelona i de la regidoria de joventut i d’esports de l’Ajuntament de Gelida.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: